# 1 Anvandare tillat realtid Ratt svep budskap

Kor du ett matchmaking-start sasom n vill fanga online och tillhandahalla ett perrong forut konsument att forena? Hurs utvecklar n ej matchmaking-appar sasom Muzmatch sam Tinder? Darfor skilda investerare visar engagemang pro appar sta dating sam matchmaking kan n aven utveckla din originell app och dubblera dina affarsintakter. Har ar tre lektioner att inlara av Muzmatch, alternativet Tinder, som nyss fick 7 miljoner dollar ino finansiering. Dessa lektioner skrivs mirakel presidium utav var dating app-konsult, odl bekymra dig ick sam intraffa tillsamman din appide.

Frams tillsammans appar saso Tinder, Bumble, Coffee meets Bagel, Happn, Grinder, varlden vande sig mo saken da «slumpmassiga hookup-kulturen.» Skad hur befinner si det med de som antaga villig kultur och dejting gallande webben? Vi gick med detsamma mo berusad stack-utvecklarna med fragan, och dar larde vi oss forsavitt appar som Tinder sasom ar specifikt utformade sta samhallet sam dess normer.

Det finns speciella matchmaking-appar saso Muzmatch (UK), Veil (UAE), Minder (Kanada), Eshq nago app sasom Bumble for women (Sydasien, Nordafrika och Mellanostern) designad forut muslimsk matchmaking. Dessa befinner si de basta datingapparna saso fungerar saso en valmojlighet forfarande till den traditionella matchmaking sasom har lokal emellan familjer.

I enlighet med de senaste nyheterna har Muzmatch, ett muslimsk datingsapp, samlat in $ 7M ordningsfoljd an under pipeline bruten saken dar amerikanska hedgefonden Luxor Capital och Silicon Valley accelerator Y combinator sasom fordom valde Muzmatch stav sin som med avstamp.

Forsavit n har ideer ifall datingappar, alternativt vill dana en matchmaking-app, ta glim villi Muzmatch-appen sasom blandar vasterlandska sociala normer tillsammans kulturella forvantningar ino sitt hemland.

Muzmatch: Muslim Tinder Alternative

Nu, efter att innehav betraktat Muzmatch-appen som e exempel pa din datingapp-utveckling, visa oss ta ett hastig glimt gallande de 3 lektionerna du kan teori de a Muzmatch-appen sam bedoma dessa lektioner medan ni utvecklar datingsklon – appen saso Tinder .

Muzmatch-appen ar designad for folk sasom ar mer seriosa tillsamman att finna ett medspelare. Att besta en datorstart, befinner si saken singel Latina damer äktenskap dar viktigaste lektionen att inlara sig av saken dar narvarand appen «svepfunktioner.» Darfor at vara bland de basta datingapparna borde din app innehava e korsbar villig kakan. Bidraga dina brukare ett meddelande ifall e sveper riktigt samt visar intresse for do. Appar saso gangjarn inneha likas nago dyli rol, det finns andra appar (som paminnelser) saso meddelar sina anvandare & # 39; om du gillade & # 39; igenom nago betald prenumeration.

Nagon sadan funktionsintegration kommer att bidra dina nyttjar ett forbattring onlineupplevelse. De kommer att uppleva sig informerade forsavit att ino gengald befinner si ditt varumarkes godhet. Det kommer samt att hoja trovardigheten sta din datingsapp samt undviker att kivas ino online-datingsplattformen.

# 2 Bjud in nagon narstaend eller en vapenbroder att atfolj chatten

«Chaperon monitoring» skanker brukare ett osviklig chattupplevelse. Nyttjare sasom ar introverade eller obekvama tillsamman en-mot-en-konversationer med slumpmassiga personer kan bjuda in ett familjemedlem eller nagon frande att komma chatten. Det har gor en datingplattform ofta mer ledig an forra, darfor att allihopa inom konversationen befinner sig medvetna kan nagon annan manniska lasa meddelandena.

Det kan vasnas en aning besvarligt at en inledningsvis, skad det stoder at att forenkla e pa plattformen forsavit de foljer mer konservativa riktlinjer forsavit vem de kan prata med. Vi ager varit inom mobilappsbranschen inom kort 2010 samt vi age sett utvecklingen samt anpassningen utav nyttjar samt appen knata hand ino hand. Vi att inrymma sadana ide i din transportabel dating-app verifierar du saken dar till dina brukare.

Vi villig Space-O Technologies utvecklar icke Tinder-klonappen, vi utvecklar ett app av grunden. Det finns ingenting forberedelseskript tillsammans oss ??for att forbattra en farsk app sasom Tinder, Swoon, Grindr. Vi har utvecklat ovanfor 40 dyli appar sta Tinder samt Bumble fran inledningsvis. Ni kan iaktt ett bruten vara appar saso ick ligger mirake NDA Swype-datingsapp sta Ghana .

# 3 Filtrerade profiler postumt skild kategorier

Om e hittar sin respektive akta halft tillsamman ett checklista, sammanstalls sadana filter lat sokresultaten. Muzmatch, alternativet Tinder, staller aven anvandarna tryta fragor, exempelvis nar du vill viga dig, oavsett ifall ni dricker alternativt roker, aven hurdan idelige ni ber.

Detta astadkomme att n kan tillhandahalla nago ovanlig registreringsprocess pro dina nyttjare sam de viktigaste funktionerna i saken da perfekta matchen. Odla tank kungen grunderna sam ringa don samtidigt du utvecklar nago matchande app allma samhallen.

Slutledning

Odla efter att hava last samtlig 3 lektioner i Muzmatch, Tinder alternativ app, tvungen n ha fatt en maffig tolkning ifall vilka losningar att bidra anvandare fran datingappar samt hurdan man skapar nagon app som Tinder vilket kan intressera ytterligar flamm. Dating-appen befinner sig nago hejdlost jatte sort, tillsamman manga anvandarengagemang. Narvarande har vi granskat nago segment statistik pro dej som skanke ett nykter perception forsavit omfattningen it din datingapp-utveckling.

Odl forsavitt ni inneha marklig fragor alternativt sinnesfranvaro rorande tidslinjen stav app-apputveckling, hurda karl anstaller ett transportabel app-utvecklare, hurda funkar Tinder-plats, Tinder-alternativ progression, fyll inom vart kontaktformular sa kommer var saljrepresentant retur mot dig strax. Samradet ar absolut fria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *